APV

Hvis du vil være sikker på, at du har en APV, der kommer ud i alle krog, så kontakt Miljøhuset. Vores koncept er helt enkelt - vi kommer ud til jer på arbejdspladsen og laver APVen sammen med jer.

Hos Miljøhuset hjælper vi med skabeloner og dokumenter, så lovpligtig dokumentation er til stede OG opdateret

Med i prisen er også:

- Miljøhuset laver rådgivning så det matcher jeres behov - du får ingen ekstraregninger

- kunden er altid opdateret med de sidste nye regler og den sidste nye viden om fx AT afgørelser

- hvis I er flere end 7-8 laver vi også en anonym test af det psykiske arbejdsmiljø

- vi går alle jeres lokaler igennem

- vi laver den lovpligtige kemiske APV

. vi laver maskineftesyn på jeres tekniske hjælpemidler (småmaskiner, stiger og ledninger)

- Miljøhuset kan uden ekstra udgifter lave støjmåling, lysmåling, vejledende målinger af forekomst af skimmel (test der skal videre til laboratorie er + 800,-kr/stk)

- I bliver udstyret med alle de dokumenter, der er lovpligtige og som SKAL være på arbejdspladsen se mere i fanen "Håndbog".

- Alle filer, Miljøhuset producerer kun til kunden mailes, men er også tilgængelig digitalt

- Hvis I ikke har lavet en APV på gravminder - så ordner vi også det for jer og skaffer jer kontakt til en god stenhugger, der kan sit kram

Priser:

APV basic: Fra 5500,-kr + kørsel + moms

Er der flere kirker, kirkegårde og sognegårde i samme sogn - så kontakt os og få et tilbud.

Stenapv uden almindelig APV: 3500,-kr for de første 100 sten, der indgår i APVens logbog + 15,-kr pr sten udover 100.

Arbejdsmiljøabonnemt: 3300,-kr for de første 43 enheder (fx kirke, 2 kirkegårde, sognegård) incl besøg af Miljøhuset 1 x årligt, hotline 365 dage årligt, APV hvert 3. år. Yderlige enheder: 1000,-kr/stk.

Rekvirerede opgaver: 850,-kr/time

ALL PRISER ER + kørsel + moms

Klik her og begynd at skrive. Omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam.

Klik her og begynd at skrive. Vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae.

Klik her og begynd at skrive. Ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in.